Yeşilay Haftası Masa Tenisi Turnuvası
08 Mart 2022

Hastanemizde 1-7 Mart tarihleri arasında Yeşilay Haftası münasebetiyle, AMATEM Spor Salonunda   Masa Tenisi Turnuvası  düzenlenmiştir. Turnuvaya  Adana İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Adnan ATILGAN, Yeşilay Adana Şube Başkan Yardımcısı Cemal DAĞHAN, Hastane  Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa KURT, Hastane yöneticilerimiz, Hastalarımız ve Hastane Personellerimiz katılım sağlamıştır.
Yöneticilerimizin konuşmalarının ardından turnuva final maçı gerçekleştirilmiş, ilk 3 dereceye giren hastalarımıza ödül töreni düzenlenmiştir. Yeşilay Adana Şube Başkan Yardımcısı Cemal DAĞHAN tarafından Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa KURT’a "Yeşilay Gönüllüsü Rozeti" takılmıştır. Yaptığımız danışan odaklı etkinliklerde amacımız, bağımlılık tedavisinde rehabilitasyon hizmetlerini bütüncül bir yaklaşımla ele alıp, bedensel ve ruhsal sağlığa olumlu etkisini gözlemek, toplumun alkol, tütün, madde, kumar ve teknoloji bağımlılıkları konusunda bilinç düzeyini artırmak, insanlarımızın iyi ve sağlıklı olabilmesi, yarınlara umutla erişebilmesini sağlamaktır.

• DSC_0761.JPG
  • DSC_0747.JPG