Adana İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Halil NACAR ve yönetim ekibi tarafından hastanemize yeni atanan Başhekim Uzm. Dr. Mustafa KURT’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirilmiştir.
02 Mart 2022

Bugün İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Halil NACAR ve yönetim ekibi tarafından hastanemize yeni atanan Başhekim Uzm. Dr. Mustafa KURT’a  hayırlı olsun  ziyareti  gerçekleştirilmiştir.

Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Halil NACAR ile ziyarete katılan Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Yücel ÇOMU, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Adnan ATILGAN, Destek Hizmetleri Başkanı Enver ÇELİK, Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Yakup YILANCIOĞLU, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Fazıl YONTAR, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ali Tanju ALTUNSU ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Nigar DAL, Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa KURT'a tebriklerini iletip hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa KURT, hastanemiz ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgiler verdiği İl Sağlık Müdürümüz ve yöneticilerimize nazik ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.

• DSC_0516.JPG
  • DSC_0512.JPG