Ruhsal Engelli Bireyler İçin Sosyal İçerme Projesi
22 Şubat 2022

Hastanemizde, Ruh Sağlığı Hastaneleri ve Engelli Bakım Kurumlarında Tecrit ve Kısıtlama Kullanımını Sonlandırma Stratejileri Eğitimi gerçekleştirildi.

“Ruhsal Engelli Bireyler İçin Sosyal İçerme Projesi” kapsamında düzenlenen eğitimin açılışı Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Hukuk ve Mevzuat Daire Başkanı Doç. Dr. Cihan DÖĞER, Sağlık Bakanlığı Avrupa Birliği Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Avrupa Birliği Daire Başkanı Azmi EKEN, Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa KURT, Hemşire Havva GÖRMEZ ve eğitmenler tarafından gerçekleştirildi.

Açılış sonrası hastanemizin acil servis, yataklı servisler ve diğer birimleri ziyaret edilip kurumumuz ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

• 1e.JPG
  • 2e.JPG