Hastane Yöneticilerimiz ve Personellerimiz ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı Sevgi ve Özlemle Andık
11 Kasım 2023

10 Kasım; Mustafa ismiyle başlayan hayatını eğitim, askeri, diplomasi başarılarıyla geçiren, milletini peşinden sürükleyen, milletinin teveccühünü kazanarak GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK adını alan ulu önderimizin aramızdan ayrıldığı gündür. Bu isimdeki her bir ünvan ve isim zorlu hayatın içinde milletinin bağımsızlığını ve egemenliğini hedefleyen uğurunda bütün varlığını ortaya koyan bir yaşamın özetidir. Bu yaşam bizlere bağımsızlık ve egemenliğin yanı sıra bilimi, demokrasiyi, insan haklarını, kadına verilen değeri, özgür düşünceyi ve daha bir çok erdemi anlatır. Bizler Sağlık Bakanlığımıza Bağlı Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi çalışanları olarak atamızın bize gösterdiği çağdaş medeniyetleri seviyesine ulaşma hedefini bilimle yoğrulmuş özgürlükçü düşünen kadromuzla gururla yürümekteyiz. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmetle anıyoruz.

• 4.jpg
  • 6.JPG