T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Adana İl Sağlık Müdürlüğü Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI

HAP Masabaşı ve Saha tatbikatları Hastanemizde Yapılmıştır.

Güncelleme Tarihi: 27/12/2019

Müdürlüğümüz Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı tarafından Hastane Afet ve Acil Durum Planları (HAP) yönetmeliği çerçevesinde yürütülen  HAP Masabaşı ve Saha tatbikatlarının Hastanemizde yapılan ayağı, bugün başarıyla tamamlanmıştır.
  • Müdürlüğümüz Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı tarafından Hastane Afet ve Acil Durum Planları (HAP) yönetmeliği çerçevesinde yürütülen  HAP Masabaşı ve Saha tatbikatlarının Hastanemizde yapılan ayağı, bugün başarıyla tamamlanmıştır.