T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Adana İl Sağlık Müdürlüğü Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI

Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı Duyurusu

Güncelleme Tarihi: 20/02/2019

PSİKİYATRİ BİRİMLERİNDE HEMŞİRELİK HİZMETLERİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI

2. DÖNEM KURS DUYURUSU

Kurs Tarihi: 25.03.2019 - 09.05.2019

Başvuru Tarihi: 15.02.2019 - 25.02.2019

Kurs Merkezi: Adana Dr Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Ekte yer alan Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı Standartları’nda belirtilen katılımcı niteliklerini taşıyan kişiler kursa başvurabilecektir.

Başvuru için Belgeler

1-Başvuru formu (Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Hastane Başhekimi onaylı)

2-Diploma fotokopisi (aslı gibidir)

3-Kimlik fotokopisi (aslı gibidir)

Başvuru için belgelerin Eğitim Birimine teslim edilmesi veya yakup.dundar@saglik.gov.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Bilgilerin ve belgelerin eksik olması veya ilgili imzaların eksik olması durumunda başvurular kabul edilmeyecektir.

Kursa katılacakların kesin listesi 25.02.2019 – 24.03.2019 tarihleri arasında web sitemizden ilan edilecektir.

Ekler:

Resmi Yazı.pdf

psikiyatri-birimlerinde-hemsirelik-hizmetleri-standartlaripdf.pdf

Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı Başvuru Formu.xlsx

Ayrıntılı bilgi için;

Program Sorumlusu: Yakup DÜNDAR