Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Hastanesi

Adana İl Sağlık Müdürlüğü
Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Hastanesi

07.11.2018 Tarihinde Hastanemiz toplantı salonunda Hastanemiz Çukurova Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin (ÇTRSM) Tanıtıldığı ve hastalarda ilaç etkinliğinin araştırıldığı çalışmanın sunumu yapılmıştır.

Güncelleme Tarihi: 07/11/2018

07.11.2018 Tarihinde Hastanemiz toplantı salonunda  Hastanemiz Çukurova Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin  (ÇTRSM)  Tanıtıldığı  ve  hastalarda ilaç etkinliğinin araştırıldığı çalışmanın sunumu yapılmıştır.
 Toplantı Sunumuna   Başta Adana İl Sağlık Müdürlüğü Acil Hizmetler Başkanımız ve Kamu Hastaneleri Başkan Vekili  Dr.Adnan ATILGAN   Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Gülender TÜLÜ  Uzman Hemşire Sezen Ekinci  Olmak üzere  Hasta yöneticilerimiz ve hastanemizde görevli uzman doktorlarımız katılım sağlamıştır. Toplantı Sunumunu ÇTRSM den Sorumlu Doktorumuz Uzm.Dr.Yıldırım ŞİMŞEK  yapmıştır.
  • RES3.jpg
  • RES2.jpg