Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Hastanesi

Adana İl Sağlık Müdürlüğü
Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 27/03/2018

Türk silahlı kuvvetlerimiz in Afrin’de yaptığı Zeytin dalı harekatına sağlık hizmeti vermek için  TSK Sağlık Komutanlığı Seyyar İlk Yardım Hastanesine geçici görevle giden sağlık memurlarımız ; Yakup DÜNDAR ,  Musa MAMİŞ ,  Mehmet ÇAĞLAR , Hüseyin TAŞAR ,  M. Emin DEDE  ve  Gökhan BAYKAL  Görevlerini tamamladıktan sonra  hastanemizde tekrar  görevlerine başladılar. Dönüşlerinde kendilerini  Hastane  Başhekimimiz  Uzm. Dr. Dilek  ALTUN VARMIŞ  ve Personellerden Sorumlu  Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Didem ATEŞ  ve Diğer Yöneticilerimiz ile  hastanemiz başhekimliğinde karşılandılar. Kendilerine bu önemli görevde göstermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

• 09feecc9-3354-4073-8f3e-437144797363.jpg
  • 8bfeaa4a-7c6a-4652-9eda-c445a428c8ec.jpg